Houtopslag medium 150 cortensstaal

Houtopslag Medium 150 cm diameter 30 cm diep - Cortensstaal


Houtopslag cortensstaal 150

De houtopslag is vervaardigd uit cortensstaal. Door verschillende weersinvloeden is deze unieke roest uitstraling ontstaan.


Afmetingen:Hoogte:

160 cm

Diameter:

150 cm

Diepte:

30   cm

Inhoud:

1 m3 los gestort.


Prijs:


€775,- exclusief haardhout.


excl. haardhout. (verkrijgbaar op aanvraag)


*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.Neem contact op

Deze met de handgemaakte ronde houtopslag heeft een diameter van 150 cm, met een diepte van 30 cm en is gemaakt uit speciaal cortensstaal.  De inhoud van deze houtopslag is 1 m3 ( 1 kuub los gestort ) haardhout.


Omdat de houtopslag compleet van cortensstaal is gemaakt, gaat deze door weersinvloeden vanzelf roesten. Het grote voordeel bij het gebruik van cortensstaal is dat de gevormde roestlaag niet afgeeft of gaat druipen op bijvoorbeeld tegels of een andere ondergrond en dat het geen invloed heeft op de kwaliteit van de constructie.


De roestvorming is een natuurlijk proces en is uniek voor elke houtopslag. Op kleuren en structuren van de roestvorming hebben wij dan ook geen invloed. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.

 

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €750,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio op aanvraag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verwante Producten

Houtopslag rond 180 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
losgestort openhaard hout