Vogelhuis voederplank

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Vogelhuis met extra voederplank

 

Aanmaakhout

Traditioneler gevormd vogelhuis dan onze overige modellen. Dit vogelhuisje heeft een extra voederplank bevestigd aan de steel en heeft een stabiele voet voor ongelijkmatige ondergrond.

 

Afmetingen:

 

 

Hoogte:

132 cm

Breedte:

50 cm

Diepte:

40

 

 

Prijs:

€67,50

 

 

*Prijs inclusief verzendkosten

Neem contact op

De gebruikte materialen hebben een speciale behandeling ondergaan waarbij de levensduur drastisch wordt verlengd. Dit vogelhuis is met de hand geproduceerd en zo ontworpen dat het vogelvoer gemakkelijk en zichtbaar op de voerplanken gelegd kan worden.

 

Door de extra dwarsbalken is het voor grotere vogels zoals kraaien en duiven bijna onmogelijk om in het vogelhuis te komen. Met de stevige driepoot staat het vogelhuis stabiel op ongelijkmatige ondergrond.

 

De extra voerplank geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld broodkruimels gemakkelijk voor de vogels klaar te leggen. Huisje en steel zijn van elkaar te scheiden voor gemak bij opbergen of vervoer.

 

TIP: Geef dit vogelhuis cadeau.

Vogelhuis met voeropslag speciale olie
Vogelhuis muurmodel
Vogelhuis hangmodel

Verwante Producten

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.