Vogelhuis bruin

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Vogelhuis met vogelvoer in speciale olie.

 

Aanmaakhout

Dit vogelhuis is voorzien van een intern vogelvoer magazijn en behandeld met speciale UV-bestendige olie. De vogelhuisjes worden stuk voor stuk met de hand geproduceerd van hoogwaardige materialen.

 

Afmetingen:

 

 

Hoogte:

162 cm

Breedte:

63 cm

 

 

Prijs:

€82,50 inclusief steel.

 

€74,95 los vogelhuisje.

 

 

*Prijzen zijn inclusief verzendkosten

Neem contact op

Geproduceerd uit hoogwaardige materialen en behandeld met UV-bestendige olie biedt dit vogelhuisje de juiste combinatie van functionaliteit en vorm. Door zijn zeskantige vorm kunt u de vogels vanuit elke hoek bekijken.

 

Door het optillen van het dekseltje bent u in staat om de vogelvoer opslag (bij) te vullen (zie afbeelding 3). Het voer wordt vanuit deze opslag droog en gedoseerd afgegeven (zie afbeelding 4) in het vogelhuis.

 

Het vogelhuis is zo ontwikkeld dat er vanaf grondhoogte geen grote dieren bij het huisje kunnen komen en de openingen zijn van het juiste formaat zodat de kleinere vogels van het vogelhuis gebruik kunnen maken. Door de toevoeging van steeltjes is het ophangen van vetbollen of notenkransen geen enkel probleem.

 

TIP: Geef dit vogelhuis cadeau.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Vogelhuis met steel en voederplank
Vogelhuis muurmodel
Vogelhuis hangmodel

Verwante Producten