Vogelhuis muurmodel

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Vogelhuis muurmodel

 

Vogelhuis muurmodel

Speciaal ontwikkeld om aan de muur te kunnen hangen. Dit vogelhuis heeft de zelfde unieke uitstraling als het model in de 3 kleuren en de bruine inclusief steel. Ook behandeld in speciale olie.

 

Afmetingen:

 

 

Hoogte:

50 cm

Breedte:

50 cm

Diepte:

28

 

 

Prijs:

€59,50

 

 

*Prijs inclusief verzendkosten

Neem contact op

Dit vogelhuis heeft dezelfde unieke uitstraling als zijn verwante producten inclusief steel. Echter hebben wij dit vogelhuis zo ontwikkeld dat de achterkant vlak is om eenvoudig tegen een muur te kunnen bevestigen.

 

Ook dit vogelhuis is behandeld met speciale UV-bestendige olie, waardoor de levensduur van het hout aanzienlijk verlengt wordt. De openingen zijn zo ontworpen dat grote vogels zoals kraaien en duiven niet in het huisje kunnen komen.

 

Door toevoeging van steeltjes aan de voor- en zijkanten van het vogelhuis, zijn er eenvoudig vetbollen en pindakransen aan te bevestigen.

 

TIP: Geef dit vogelhuis cadeau.

Vogelhuis met voeropslag speciale olie
Vogelhuis met extra vogelvoer plank
Vogelhuis met extra vogelvoer plank

Verwante Producten

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.