Vogelhuis hangmodel

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Vogelhuis hangmodel

 

Vogelhuis muurmodel

Speciaal Leuk klein model vogelhuis, speciaal om op te hangen. Zeer geschikt om voor het raam te hangen, door ruime voederplank zijn de vogels goed te bekijken.

 

Afmetingen:

 

 

Hoogte:

22 cm

Breedte:

46 cm

Diepte:

27

 

 

Prijs:

€17,95

 

 

*Prijs inclusief verzendkosten

Neem contact op

Door een ophangpunt aan de bovenzijde van het vogelhuis kan het op iedere gewenste plek opgehangen worden. Hierdoor kunnen vogels ongestoord het vogelvoer komen eten en hoeven ze niet te vrezen voor bijvoorbeeld katten. U zult merken dat de vogels hierdoor veel rustiger en langer bij het vogelhuis blijven zitten.

 

De ruime voederplank geeft een goed zicht op de vogels. Door het plaatsten van dwarsbalkjes kunnen grote vogels zoals Kraaien en duiven niet in het vogelhuisje komen en zal dit vogelhuis juist kleinere vogels aantrekken.

 

Het dak is bewerkt met vochtwerend materiaal en extra breed gemaakt. Waardoor het vogelvoer goed droog blijft. De gebruikte materialen zijn FSC goedgekeurd.

 

TIP: Geef dit vogelhuis cadeau.

Vogelhuis met voeropslag speciale olie
Vogelhuis met extra vogelvoer plank
Vogelhuis muurmodel

Verwante Producten

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.