Easy box Eiken

Versluis - Haardblokken


Versluis Haardblokken


Griftdijk t.o. nr 2

3953 ML

Maarsbergen


Info@openhaardblokken.nl

0655745987

(0343) 481390© 2019 Versluis Haarblokken              Privacybeleid / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Sitemap

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.


Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Easy Box ovengedroogd Eiken


Easy box 1,5 kuub gestapeld gedroogd Eiken

Eikenhout is één van de bekenste houtsoorten voor openhaard hout. Door de langzame groei van de Eik, is deze erg compact en geeft hierdoor veel warmte af bij verbranding.


Bezorging binnen een straal van 30 km vanuit Maarsbergen.

Buiten de regio in overleg.- Afhalen op bedrijfslocatie.

€245,-

- Bezorgen.

€275,-

- Overstapelen in de houtopslag.

€325,-- Eiken geleverd in netzakken en      gestapeld in de opslag. Per netzak.

€7,25Formaat kist: 110 x 110 x 150 cm


Tijdelijk geen voorraad, wel Oven gedroogd Beuk.

Net zoals de Haagbeuk is ook Eikenhout verkrijgbaar in een easybox. De inhoud van deze kist is 2 m3 (2 kuub losgestort openhaardhout) en de afmetingen zijn 110 x 110 x 150 cm. Door het gewicht van Eikenhout weegt de easy box nog ± 800 kg. Houdt hiermee rekening bij het zelf afhalen van deze easy box, maar ook als u de easybox laat bezorgen.


Eiken is één van de bekenste en geliefde houtsoorten voor openhaard hout in Nederland. Door de langzame groei van de Eik is deze erg compact en geeft daardoor bij verbranding veel warmte af. Door deze compactheid en de aanwezigheid van natuurlijke stoffen in het Eikenhout, dient deze voor een optimale verbranding met enige zorg gestookt te worden. Bij verschil in dikte, lengte of vochtpercentage dient er meer of minder zuurstof toegevoegd te worden. Een juiste verbranding zal zorgen voor een volledige verbranding van het Eikenhout en minimale roetafgifte aan schoorsteen en kachelruit.


Wij kunnen de easy box met onze bezorgservice ook bij u bezorgen. Deze zal dan bij u tot in of bij de opslag worden gebracht mits de ondergrond en omgeving hier de mogelijheid voor biedt.Tip: Twijfelt u aan de mogelijkheid tot het bezorgen van een easybox Eiken bekijk dan de mogelijkheid om dezelfde hoeveelheid openhaard hout in netzakken geleverd te krijgen. Deze worden altijd door de bezorger tot in de opslag gebracht en naar wens opgestapeld.


Gebruik van gedroogd Eiken als openhaard hout:


- Zorg na levering dat u het openhaardhout op een droge en ventilerende plek opslaat. Bekijk ook onze bezorgservice of stapelservice.

- Haal voor het stoken de houtblokken enkele uren eerder naar binnen om te acclimatiseren, beter is nog om een aantal blokken in een houtmand te bewaren naast de kachel of openhaard.

- Maak het openhaard hout aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes.

- Gebruik GEEN lichtontvlambare brandstoffen om het openhaard hout aan te steken.

Verwante Producten

Aanmaakblokjes
Aanmaak hout
Openhaardhout in netzakken

Easy box ovengedroogd Eiken

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.