Openhaardhout-aanbiedingen

Al meer dan 40 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Openhaard hout aanbiedingen

 

Kerst aanbiedingen

Hieronder vindt u interessante aanbiedingen. Heeft u interesse in een levering die afwijkt van hetgeen hier wordt aangeboden dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

 

 

Onze speciale openhaard hout aanbiedingen.

10 kisten gestapeld hout bestellen.

Voorjaars aanbieding! 5 kuub losgestort in de regio €400.

 

Het voorjaar breekt weer bijna aan. De perfecte tijd om uw haardhoutvoorraad aan te vullen en te laten drogen voor gebruik in de winter.

 

De voorjaarsaanbieding!

 

5 kuub gemixt vers gezaagd haardhout voor €400, losgestort aangeleverd en gratis bezorgt in een straal van 30 km rondom Maarsbergen. Woont u hierbuiten? Dat is geen probleem, maar dan wordt er een bezorgprijs in overleg afgesproken.

 

De houtsoorten bestaan uit Eik, Beuk, Essen, Berk en Els en zullen gelijkmatig worden gemixt. Deze aanbieding is weer geldig van 1 Maart tot eind augustus 2019.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op of bestel direct via onderstaande oranje button.

 

Gezamelijke inkoop openhaard hout

IBC container 1,2 kuub gestapeld Eik, Beuk, Es, Berk €135 zelf afhalen.

 

1,2 kuub gestapeld in een ICB container, gemakkelijk en snel af te halen op onze bedrijfslocatie voor €135. In de container is ongedroogd (gemixt) openhaardhout gestapeld. De lengte van de houtblokken zijn 25cm en de houtsoorten zijn Eiken, Beuken, Essen en Berk.

 

De afmetingen van de IBC-containers zijn:

 

LxBxH container: 120/100/115 cm.

 

Door deze compacte afmetingen zijn de containers eenvoudig op een aanhanger te vervoeren. Bezorging is ook mogelijk maar gaat altijd in overleg. Voor de container wordt €15 statiegeld gerekend.

 

Een grotere hoeveelhoud haardhout in de IBC-containers bestellen is geen enkel probleem. Voor grootverbruikers hebben wij een speciale aanbieding (prijs op aanvraag).

 

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.