Openhaard hout bestellen Heemstede

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Gratis openhaard hout bezorgen in Heemstede

 

Openhaard hout bestellen in Amersfoort

Al jaren bezorgd Versluis Haardblokken openhaard hout in Heemstede en omgeving. Altijd hoge kwaliteit haard hout en ovengedroogd.

 

Waar anderen het product vaak op de stoep laten staan, leveren wij uw bestelling tot in de opslag.

 

Door onze werkwijze en ervaring nemen wij u veel werk uit handen.

 

Gespecialiseerd in haard hout bezorgen in Heemstede

Meer dan 35 jaar leveren wij al openhaard hout aan vele klanten in en rond om de omgeving van Heemstede. In sommige wijken zoals in de buurt van de molenlaan, kunnen wij gehele straten tot ons klantenbestand rekenen.

 

Hierdoor komen wij bijna wekelijks in Heemstede en bezorgen wij openhaard hout bij vele klanten op de meest uiteenlopende woonlocaties binnen en buiten het centrum van Heemstede.

 

Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Heeft uw bijvoorbeeld een grindpad of geen directe toegang tot de tuin, dit is voor ons geen enkel probleem. Uw bestelling wordt door onze bezorgservice indien mogelijk, altijd tot bij de houtopslag afgeleverd.

 

Versluis Haardblokken levert enkel haardblokken van hoge kwalieit. Hiervoor gebruiken wij Eiken-, Beuken- en Essenhout voor de juiste mix van houtsoorten, waardoor u kunt genieten van heerlijke warmte in combinatie met een mooi vlammenspel. Het geleverde product is altijd ovengedroogd en direct stookbaar.

 

 

Hieronder kunt u navigeren naar onze verschillende leveringsvormen en producten.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Openhaard hout bezorgen in Heemstede