Houtopslag medium 150 cortensstaal

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Houtopslag Medium 150 cm diameter 30 cm diep - Cortensstaal

 

Houtopslag cortensstaal 150

De houtopslag is vervaardigd uit cortensstaal. Door verschillende weersinvloeden is deze unieke roest uitstraling ontstaan.

 

Afmetingen:

 

 

Neem contact op

Hoogte:

160 cm

Diameter:

150 cm

Diepte:

30 cm

Inhoud:

1 m3 los gestort.

 

Prijs:

 

€675,- exclusief haardhout.

 

€770,- inclusief 1m3 haardhout.

 

*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.

 

 

Deze met de handgemaakte ronde houtopslag heeft een diameter van 150 cm, met een diepte van 30 cm en is gemaakt uit speciaal cortensstaal. De inhoud van deze houtopslag is 1 m3 ( 1 kuub los gestort ) haardhout.

 

Omdat de houtopslag compleet van cortensstaal is gemaakt, gaat deze door weersinvloeden vanzelf roesten. Het grote voordeel bij het gebruik van cortensstaal is dat de gevormde roestlaag niet afgeeft of gaat druipen op bijvoorbeeld tegels of een andere ondergrond en dat het geen invloed heeft op de kwaliteit van de constructie.

 

De roestvorming is een natuurlijk proces en is uniek voor elke houtopslag. Op kleuren en structuren van de roestvorming hebben wij dan ook geen invloed. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €675,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag rond 180 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
losgestort openhaard hout

Verwante Producten