Houtopslag super Maxi 180

Al meer dan 38 jaar de grootste particuliere houtleverancier van Nederland.

Versluis - Haardblokken

Houtopslag super Maxi 180 cm diameter en 65 cm diep

 

Aanmaakhout

Deze ronde houtopslag heeft net als de Maxi 180 een diameter van 180 cm, maar is 65 cm diep. Hierdoor kunnen er 2 rijen met hout in worden gestapeld.

 

Afmetingen:

 

 

Neem contact op

Hoogte:

188 cm

Diameter:

180 cm

Diepte:

65 cm

Inhoud:

± 2.4 m3 losgestort.

 

Prijs:

 

€625,- exclusief haardhout.

 

€887,50 - inclusief 2,5m3 haardhout.

 

*Gratis bezorging in regio Utrecht.

*Overige regio's in overleg.

 

 

Deze ronde houtopslag heeft een diameter van 180 cm, met een diepte van 65 cm. Het geheel staat op 4 stevige poten. Ten opzichte van de houtopslag maxi is deze super maxi 25 cm dieper. Hierdoor wordt het opslagvermogen bijna verdubbeld en kan er in totaal 2.4 m3 ( 2.4 kuub losgestort ) haardhout in de ronde houtopslag gestapeld worden.

De ronde houtopslag is compleet gegalvaniseerd en heeft een levens lange garantie. Door de vlakke achterkant is deze ronde houtopslag zeer geschikt om tegen een muur of schutting te plaatsten.

De bovenkant is afgewerkt met plaatwerk zodat er geen regenwater op het haardhout kan vallen. Van onderen is de ronde houtopslag gebouwd met een open structuur, zodat de wind goed langs het gestapelde hout kan waaien. Hierdoor ontstaat een optimale droging van het haardhout.

De afgebeelde ronde houtopslag is zelf af te halen voor €625,- exclusief haardhout. Bezorging binnen de regio in overleg. Bezorging buiten de regio €45,-. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bezorglocaties

Wij leveren uw bestelling tot in de houtopslag. Woont u in de binnenstad of op een woonboot, dit is voor ons geen enkel probleem. Onze leveringen worden met de grootste zorg uitgevoerd in binnen en buitenland.

 

Hieronder de regio's waar wij wekelijks openhaardhout bezorgen. Staat uw regio er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

  • Utrecht
  • Noordholland
  • Gelderland
  • Zuidholland
  • Flevoland

Bezorgservice

Bekijk ook direct de pagina over onze UNIEKE bezorgservice. Klik Hier.

Houtopslag rond 150 cm diameter
Houtopslag mini 125 cm
Losgestort openhaard hout
Losgestort openhaard hout

Verwante Producten